Mässan pågår mellan klockan 10 och 16 onsdagen den 1 mars. Färjebiljetten hämtar du ut på Dunkers eller Kulturvarvet. Kom ihåg att ta med dig CV och även giltig legitimation eller pass på grund av id-kontrollen.

Du träffar cirka 70 företag från Sverige och Danmark, som alla söker personal. Exempel på branscher är bygg, turism, IT, sjukvård, vård och omsorg, restaurang, lager och logistik.

Sök jobb direkt på mässan

Arbetssökande? Studerande? Har redan jobb men sugen på att byta? På mässan kan du både söka fasta jobb och kortare anställningar, till exempel sommarvikariat. Du kan också prata med studie- och yrkesvägledare eller få information om att starta eget.

Vill du veta mer om hur det är att jobba i Danmark finns dessutom informationstjänsten Öresund direkt på plats.

100 personer fick jobb

Tura till jobbet hösten 2016 lockade cirka 5300 besökare och ledde till att närmare 100 personer fick jobb. Då hölls mässan på Knutpunkten och Toldkammeret, där cirka 50 företag medverkade.

– Mässan blev mycket uppskattad av både företagare och besökare. Det kom nästan dubbelt så många besökare än vad vi räknat med, säger Malin Broomé, koordinator för jobbmässan.

Hon hoppas att årets Tura till jobbet ska leda till att ännu fler arbetsgivare och arbetssökande hittar varandra. Målet med Tura till jobbet är att skapa en gemensam arbetsmarknad i Öresundsregionen.

Tura till jobbet arrangeras av Helsingborgs stad, Helsingörs kommun, Arbetsförmedlingen, Dunkers kulturhus, HH-samarbetet Helsingborg-Helsingör och Öresund direkt.