Du jobbar en vecka på skollov under sommarlovet i någon av stadsdelarna Adolfsberg, Bårslöv, Dalhem, Domsten, Drottninghög, Elineberg, Fredriksdal, Mariastaden, Närlunda, Planteringen, Rosengård, Råå, Västergård och Ödåkra. Jobbet är under en veckas tid och under någon av de fyra veckorna mellan den 26 juni och den 21 juli (vecka 26, 27, 28 och 29).
Vi kallar jobben för afi, det står för arbetsförberedande insats. Helsingborgs stad arrangerar skollovsjobben.

Vad är det för typer av jobb?

Du får göra enklare arbetsuppgifter, till exempel plocka skräp, rensa i rabatter och dela ut information till de som bor i stadsdelarna. Jobbet innebär inte något tungt fysiskt arbete. Arbetstiderna är klockan 10:00-13:00 varje helgfri vardag. Obs! Jobbet är under en vecka och du kan inte ändra den veckan som du har fått.

Vad är lönen?

Du får 600 kronor för en veckas jobb. Lönen betalas ut via check.

Hur anmäler jag mitt intresse?

Du anmäler dig här via ansökningsformuläret från den 1 mars till den 15 april.
Det finns cirka 750 platser till sommarlovet. Det är inga särskilda urvalskriterier. Sök så snart du kan.

Vill du bli arbetsledare för ungdomarna?

Är du över 18 år, ordningssam och tycker om att leda andra? Sök jobbet som ledare för jobben för 13-15 åringar. Jobbet är under fem veckor mellan vecka 25 och 29. Du ska vara ostraffad utan något brottsligt förflutet.

Du får avtalsenlig lön. Anmäl ditt intresse här via ansökningsformuläret från den 1 mars till den 15 april.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

När får jag besked?

Senast den 15 maj får de som har fått jobben besked från Edo Stajerer som samordnar sommarjobben för de yngre. Får du inget besked före den 15 maj har du tyvärr inte fått någon plats.

Frågor?

Kontakta Edo Stajerer, samordnare för arbetsförberedande insats, på telefon 0702-10 56 93 mellan klockan 09:00 och 11:00 måndag-fredag eller mejl afi@helsingborg.se